×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Билкови продукти 

Нови продукти

Най-продавани

Горещи оферти

Блог

Полезни статии

Здраве и красота

Експертни мнения

Podcast

Уебинар

Здраве с д-р Жиланов

Новини

4 природни съвета за здрава кожа

4 природни съвета за здрава кожа

виж повече
Помощ! Не мога да преглъщам хапчета!

Помощ! Не мога да преглъщам хапчета!

виж повече

Отзиви на клиенти

Наталия Шапиро за

Енергизираща билкова смес - С корейски и сибирски женшен, ашваганда и мака, 59.2 ml

Много ефективно действие. Доволна съм.

Евгени Нанев за

Alpha-GPC / Алфа-глицерил фосфорил холин, 60 капсули

Бърза и лесна поръчка.

Проф. Д-р Мария Малинова, д.м за

Тудка (Тауроурсодезоксихолова киселина) TUDCA – здраве за черния дроб и жлъчния мехур, 500 mg, 60 капсули

Поздравления на екипа, за изключително компетентните и изчерпателни отговори на читателите! Успехи!

Въпроси от онлайн консултация с лекари

Попитай специалистите
Здравейте. Установиха ми при лабораторни изследвания ниски нива на витамин Д 9,4 при долна граница 30. Посъветваха ме да комбинирам с витамин К2. Не мога да се ориентирам колко единици дневно да приемам, за да не предозирам двата витамина. Бихте ли ме насочили?

Здравейте,

Важно е витамините Д и К да се приемат заедно, тъй като витамин К допринася за правилното разпределение на витамин Д и калций в тъканите /кости, зъби/, без опасност от натрупване на калций в меките тъкани, стените на съдовете, бъбречни конкременти.

Organic Vitamin K2 Liquid/Витамин К2 течен (органик) в 1 какпка съдържа 33 мкг витамин К. Оптималната дневна доза е 1 мкг вит. К на 1 кг телесно тегло, дневно. Например при тегло 60-65 кг, тя ще е 2 капки дневно.

Тъй като имате сериозен дефицит на витамин Д, дневната доза трябва да е по-висока от профилактичната, напр. Vitamin D3 2000 IU , 2 -3 пъти по 1 табл. след хранене или  Vitamin D3

1000 IU x 15 ml , 2 – 3 пъти по 2 капки след ядене. Контрол след 1 месец. В зависимост от резултата ще се коригира дозата.

Поздрави,

Д-р Аелита Петрова

!Кликни, за да видиш отговора Скрий
Здравейте казвам се Мелиха цикълът ми идва по принцип 4 5 дни и е 30 дни, когато съм посещавала гинеколог всичко е било наред сърцето чух ме, видях ме да се движи като цяло всичко е нормално, но от самото начало ми зацапва и от време на време леко кървя предписа ха ми дуфастон 2x1 възможно ли е през цялата бременност да ми зацапва инак нямам боли никъде само ми се гади благодаря предварително :)

Здравейте,

Това въпросно зацапване не е задължително да е от матката. Може да зацапва от някое съдче на маточната шийка, например. Щом проследяващият Ви лекар не се притеснява, значи най-вероятно е изключил всички по-серизозни причини за кървене по време на бременност. Лека бременност желая :)

Поздрави,

Д-р Кръстанова

!Кликни, за да видиш отговора Скрий
Здравейте! Майка ми си направи профилактични изследвания, всичко е наред с изключение на еритроцитите в урината, които са 6-8, при референтна стойност до 1 на поле. Лекарят й е казал, че няма нужда да се притеснява, че след известно време може да направи повторно изследване. Аз много се притеснявам, защото прочетох доста обезпокояващи неща.Искам да ви попитам трябва ли да се притесняваме от този резултат, много ли е завишен и от какво може да е такъв?

Здравейте,

Нормата за еритроцити в урината е до 2 на поле, при майка Ви са 6-8, което не е много. Казвате, че изследването е профилактично, което означава, че няма оплаквания. В такъв случай може да се направи консултация с гинеколог, за да се изключи причина от страна на женските полови органи и, ако там е ок, да се направи консултация с нефролог. Някои заболявания на пикочните пътища – бъбреци-уретери-пикочен мехур протичат без оплаквания. За уточняване на диагнозата е възможно лекарят да назначи повторно изследванена урината, както и допълнителни изследвания – ПКК /пълна кръвна картина/, микроскопски анализ на еритроцитите в урината, микробиологично изследване на урина, ехография на бъбреци и пикочен мехур и/или други, по преценка на лекаря.

Поздрави,

Д-р Аелита Петрова

!Кликни, за да видиш отговора Скрий
Продуктът беше успешно добавен в любими.